Pagina van medium helderziende Aurora - specialiteit Heldervoelend

                   Telefoon
                   consultatie

                   E-mail
                   consultatie

                   Gratis
                   horoscoop

                   Foto
                   reading
 
 
Paranormale
hulplijn
 
  Verkrijg directe
antwoorden
 
     
  Medium-Helderziende.nl
  accounts
Goedkoopste 4 minuten gratis
Veilig betalen Goedkoper bellen
 
Ontvang elke dag
Gratis uw horoscoop
per e-mail
Daghoroscoop medium voor RamDaghoroscoop medium voor StierDaghoroscoop medium voor Tweelingen
Daghoroscoop medium voor KreeftDaghoroscoop medium voor LeeuwDaghoroscoop medium voor Maagd
Daghoroscoop medium voor WeegschaalDaghoroscoop medium voor SchorpioenDaghoroscoop medium voor Boogschutter
Daghoroscoop medium voor SteenbokDaghoroscoop medium voor WatermanDaghoroscoop medium voor Vissen
MAAK NU UW
GRATIS ACCOUNT
medium helderziende Aurora- We leven in een bijzonder mooie, echter ook verwarrende tijd. Er wordt van ons als ziel een ontwikkeling gevraagd naar een Hoger Bewustzijn. Terwijl het aardse leven andere zaken van ons vraagt wat niet altijd aansluit op deze ontwikkeling. Dat maakt het functioneren als leidinggevende, medewerker, partner, echtgenoot, vader/moeder, kind etc. vrij lastig.

Als Spiritueel Coach help ik je graag op dit pad van Bewustwording. Dat kan o.a. inhouden: begeleiding bij de overstap van de 3e dimensie naar de 5e dimensie.

Op dit pad kunnen allerlei vraagstukken naar voren komen op het gebied van werk, relaties, zielsconnecties (o.a. soulmates en tweelingzielen), Nieuwe Tijdskinderen, Authenticiteit etc.

Ik ben helderhorend, -voelend en -wetend en ben daarnaast Professional Coach op zakelijk gebied. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van zielsconnecties (tweelingzielen).

Waar ik in geloof, is dat tijdens ons gesprek vanzelf de juiste dingen naar voren mogen komen, passend bij het moment op je pad waar je nu bent. Alles verloopt volgend een Perfect Plan. Je bent nooit te laat of te vroeg op een bepaald punt in je leven.

Heb je een vraag, kan je coaching gebruiken of gewoon een luisterend oor? Bel mij gerust! Bel  met onze mediums en helderzienden. Helderziende en medium hulplijn waar een   helderziende  en medium je    inzicht en    antwoorden geeft. Bij aanmaak van een gratis account, ontvangt u 4 gratis minuten bij eerste kredietoplading om op te bellen met een   helderziende of medium.

Pagina van medium helderziende Aurora


Heldervoelend Heldervoelend     0900 01 81     (90 cpm)
Spirituele coach Spirituele coach    0903 416 42   (150 cpm)
Helderwetend Helderwetend  


We leven in een bijzonder mooie, echter ook verwarrende tijd. Er wordt van ons als ziel een ontwikkeling gevraagd naar een Hoger Bewustzijn. Terwijl het aardse leven andere zaken van ons vraagt wat niet altijd aansluit op deze ontwikkeling. Dat maakt het functioneren als leidinggevende, medewerker, partner, echtgenoot, vader/moeder, kind etc. vrij lastig. Als Spiritueel Coach help ik je graag op dit pad van Bewustwording. Dat kan o.a. inhouden: begeleiding bij de overstap van de 3e dimensie naar de 5e dimensie. Op dit pad kunnen allerlei vraagstukken naar voren komen op het gebied van werk, relaties, zielsconnecties (o.a. soulmates en tweelingzielen), Nieuwe Tijdskinderen, Authenticiteit etc. Ik ben helderhorend, -voelend en -wetend en ben daarnaast Professional Coach op zakelijk gebied. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van zielsconnecties (tweelingzielen). Waar ik in geloof, is dat tijdens ons gesprek vanzelf de juiste dingen naar voren mogen komen, passend bij het moment op je pad waar je nu bent. Alles verloopt volgend een Perfect Plan. Je bent nooit te laat of te vroeg op een bepaald punt in je leven. Heb je een vraag, kan je coaching gebruiken of gewoon een luisterend oor? Bel mij gerust!Maak nu uw gratis medium-helderziende account aan Foto reading medium helderziende E-mail consult met medium helderziende Telefoon consult met medium helderziende

Getuigenissen over medium helderziende Aurora


Hieronder kan u getuigenissen van onze bezoekers vinden over medium helderziende Aurora:Wat fijn je gesproken te hebben en me het helder te vertellen zoals het is. Ik verlies zo de moed af en toe en je hebt me weer vertrouwen gegeven. Daardoor kan ik weer doorpakken. Dank je wel.

5 sterren van D. voor deze medium helderziende     Getuigenis voor medium helderziende door D.

Zeer goed invoelend, wijs en zuiver medium .

5 sterren van S voor deze medium helderziende     Getuigenis voor medium helderziende door S

Aurora, bedankt je was zeer verhelderend. Goede uitleg van de kaarten. Topper.

5 sterren van Che. voor deze medium helderziende     Getuigenis voor medium helderziende door Che.

Hoi Aurora, je had gelijk dat vandaag niet het moment was om het gesprek aan te gaan met J. Hij bleek super gestresst voor zijn optreden (en wie weet wat nog meer). Geeft me vertrouwen dat de rest van wat je zei ook klopt :).

5 sterren van Eameralda voor deze medium helderziende     Getuigenis voor medium helderziende door Eameralda

Helaas waren mijn credits sneller op dan gedacht, waardoor ik niet alle info heb gekregen over mijn situatie over die fb blokkade, maar verder heb je me goed geholpen. en ik bel je zeker tzt weer terug (of een enailconsult). Dank je wel.

5 sterren van Esmeralda voor deze medium helderziende     Getuigenis voor medium helderziende door Esmeralda

Hoi aurora . je consulten zijn prima. bel je vanavond op de lijn. tot bels.

5 sterren van Anoniem voor deze medium helderziende     Getuigenis voor medium helderziende door Anoniem

Je hebt me enorm geholpen. Dank je wel. Dank voor de helderheid die ik zo nodig had te weten. Groet.

5 sterren van Diana voor deze medium helderziende     Getuigenis voor medium helderziende door Diana

Dank je wel voor je mooie legging.
bel je gauw terug. super.

5 sterren van Wendy voor deze medium helderziende     Getuigenis voor medium helderziende door Wendy

Ik heb inmiddels eind oktober zelf contact opgenomen met M. en een kort gesprek gehad, dus ik kan niet meer weten of de voorspelling van het contact vanuit hem voor december dit jaar nog uitkomt, zeg ik heel eerlijk. Wat het contact betreft, laat ik het nu weer even rusten.
Aurora, nu ik u helaas niet meer kan mailen, bel ik u wellicht een keertje komend jaar. U vertelde me dat we dan een andere 'trilling' hebben. Voor nu voor alsnog bedankt, ik koester uw mails en lees ze vaak over. Veel liefs.

5 sterren van Stephanie voor deze medium helderziende     Getuigenis voor medium helderziende door Stephanie

Aurora is geweldig. Zij is de persoon die jou echt vooruit helpt. Haar inzichten zijn heel precies. Ze voelt haarfijn aan wat jij als persoon nodig hebt. Ik ben haar heel erg dankbaar :-).

5 sterren van Laure voor deze medium helderziende     Getuigenis voor medium helderziende door Laure

Ik heb kortgeleden Aurora voor het eerst geraadpleegd via e-mail. Ik heb haar een foto gestuurd van iemand waar ik een vraag over had, en eigenlijk maar 1 vraag aan haar gesteld daarbij. maar kreeg vervolgens een complete uitzetting over hem, over wat voor persoon hij is, hoe het nu met hem gaat, waar hij mee worstelt en de kernpunten van zijn 'zijn', die voor mij heel erg herkenbaar zijn. Ook over mij heeft ze wat kunnen vertellen, terwijl ik niet eens op de foto stond.

Ik moet zeggen, meerdere paragnosten hebben zeer accurate informatie gegeven over dezelfde persoon waar ik een vraag over had (sommigen ook niet, konden mij alleen maar generieke dingen zeggen die in principe op iedereen wel toepasbaar kunnen zijn), maar op de een of andere manier lijkt de informatie van Aurora ten eerste het meest uitgebreid, en ten tweede het meest precies. Waardoor zij heel erg betrouwbaar op mij overkomt. Ik weet uiteraard ook van haar nog niet of de voorspellingen uit gaan komen, dat zal de tijd uit moeten wijzen. Ik ga het ZEKER bij de getuigenissen plaatsen, mocht het zo zijn. De tijd die zij voorspelt, reikt nog tot december. Ik hoop heel erg dat het klopt, maar mocht het later uitkomen dan dat, dan laat ik het uiteraard ook weten.

Hoe dan ook ben ik erg dankbaar dat ik iemand kan raadplegen die zo'n bijzondere gave heeft, want daar kunnen we in ieder geval niet over twisten. Zij heeft nooit zomaar kunnen weten wat zij mij heeft verteld, op basis van de luttele (laten we maar gewoon zeggen: geen) info die ik gegeven heb, en daar wil ik haar sowieso heel erg voor bedanken. Wat mooi en enorm bijzonder dat dit bestaat. Ik heb altijd geloofd dat er meer is tussen hemel en aarde, en dit was voor mij ook een manier om naar bevestiging daarvan te zoeken. Die heb ik nu gevonden.

Heel erg veel liefs van mij,.

5 sterren van Stephanie voor deze medium helderziende     Getuigenis voor medium helderziende door Stephanie


MicroBel | Mobile App | Privacybeleid | Site index | Interessante bronnen


Copyright © 2008 - 2020 Medium-Helderziende.nl